• Ik was op zoek naar een coach dat me zou begeleiden met duurzaam te leven en gezonde keuzes te maken. Eline heeft mij geholpen met zijn informatie en begeleiding voor mijn eigen stap naar gezond en energiek leven. Vooral onze afspraken met wandeling, heeft mij geholpen om naar mijn eigen situatie anders te kijken en acties te ondernemen. Ze stelde de juiste vragen zodat we samen op juiste antwoorden kwamen. Voor mij was het ook Belangrijk dat ze zelf ook op een duurzame manier leeft en dat ze me hierin begeleid met juiste keuzes maken met betrekking tot leefstijl. Bedank Eline.

    Yurda Tilburg
  • Eline is een fijne, aardige coach die bereid is om echt met je mee te denken. Ze blijft niet hangen in een bepaalde visie. Ze is bereid om out of the box te denken. Ook bij mij waar de oorzaak toch moeilijker is te achterhalen blijft zij zich inzetten. Ik ben hier heel dankbaar voor!

    Ilse Amersfoort
  • Ik heb Eline leren kennen als betrokken, geduldig, onderzoekend en respectvol. Ze heeft oprecht interesse in jou als persoon. Het is bijzonder hoeveel dieper je kan doordringen tot de essentie wanneer er écht naar je geluisterd wordt. Dat is iets wat Eline zeker heeft geleerd. De Luisterlijn biedt een behoorlijk intensieve training en vraagt om constante zelfreflectie. Eline neemt hierin een nieuwsgierige en onderzoekende houding aan, waardoor zij zich blijft ontwikkelen. Bovendien ziet zij in elk mens een uniek verhaal en houdt ze niet van hokjes. Zo blijft voor iedereen alles mogelijk. Ik ben erg positief over Eline als vrijwilliger bij de Luisterlijn, en gun jou ook een coach die echt naar je luistert.

  • Eline is een rustig en erg fijn persoon om mee te praten. Ze stelt de juiste vragen om jou na te laten denken over wat je wilt en wat je zou kunnen doen om dat te bereiken. Als je er zelf niet uit komt, dan heeft ze ook goede ideeën om je ook daarin nog te helpen. Denkt met je mee, maar laat de regie bij jou. Is pro-actief en goed georganiseerd.

    Yurda Tilburg