Persoonlijke coaching op maat, zodat ook jij gezond kunt leven

Als je net bent zoals ik vroeger, dan vind je het hele idee van een coach maar niks. Hoezo coaching, ik kan het toch zeker zelf wel?

Of misschien heb je juist al eerder hulp ingeschakeld, maar ben je toch nog niet helemaal (of helemaal niet) waar je wilt zijn.

In beide gevallen is de drempel om met mij aan de slag te gaan wellicht groot. Om hulp vragen, zelfs al toegeven dat je hulp kan gebruiken is niet makkelijk.

En mogelijk ben je ook het vertrouwen in jezelf kwijtgeraakt, omdat je had gedacht of gehoopt dat je er inmiddels allang zou zijn.

Of je hebt al vaker geprobeerd om iets aan je leefstijl te doen. En dat lukte dan tijdelijk, en er zijn misschien hopelijk zelfs wel wat goede gewoontes van blijven hangen.

Toch weet je dat er meer in zit. Meer energie, een betere gezondheid, een gezonder gewicht. Je wilt mee kunnen doen met het leven, zoals jij dat wilt. Zonder beperkingen. Niet hoeven uitpuffen, terwijl de mensen om je heen eindeloos energiek lijken te zijn. Niet gedwongen langs de zijlijn.

En zo wil je ook oud(er) worden. Je wilt niet net als je tante of buurman als een kaars uitdoven. Nee, jij wilt actief blijven, energiek zijn, meedoen.

Eerlijkheid is heel belangrijk voor mij, dus ik ga je niet garanderen dat je dit alles hebt bereikt na een coachingstraject met mij. Alles hangt namelijk af van jouw inzet. Maar als je vastbesloten bent, dan kan ik je zeker helpen. En wat ik je wél kan beloven is dat je er geen spijt van krijgt dat je hebt besloten om de regie over je gezondheid, over je leven, weer terug te nemen.

Dit kan ik voor je doen:

  • we nemen je voedingspatroon onder de loep, en kijken hoe je dit met simpele aanpassingen (nog) gezonder kunt maken.
  • we zoeken samen naar een vorm van sport of beweging die bij je past, en die je ook echt consequent gaat doen.
  • we kijken hoe we op je werkdagen en vrije dagen meer beweging kunnen integreren in je dag.
  • we kijken naar je dagroutine: zijn er voldoende momenten van ontspanning?
  • we kijken naar je slaappatroon en slaaphygiëne
  • als plantaardig voedingsdeskundige kan ik je helpen in het omschakelen naar een (meer) plantaardig voedingspatroon, volwaardig en gezond natuurlijk

Zij gingen jou voor


Lise

Eline is een rustig en erg fijn persoon om mee te praten. Ze weet precies de juiste vragen te stellen. Ik werd daardoor uitgedaagd om na te denken over wat ik echt wil. En wat ik kan doen om dat te bereiken. Soms kwam ik er zelf niet meteen helemaal uit. Met de hulp en suggesties van Eline kwam ik toch weer verder. Ze denkt met je mee, maar laat de regie bij jou. Is pro-actief en goed georganiseerd.

Ilse

Eline is een fijne, aardige coach die bereid is om echt met je mee te denken. Ze blijft niet hangen in een bepaalde visie. Ze is bereid om out of the box te denken en staat overal voor open. Ook bij mijn klachten, waar de oorzaak toch moeilijker is te achterhalen, blijft zij zich inzetten. Ik ben haar heel dankbaar voor alles!

Yurda

Ik was op zoek naar een coach die me zou begeleiden met duurzaam leven en gezonde keuzes maken. Eline heeft mij geholpen met haar informatie en begeleiding voor mijn eigen stappen naar gezond en energiek leven. Vooral onze afspraken met wandeling, heeft mij geholpen om naar mijn eigen situatie anders te kijken en acties te ondernemen. Ze stelde de juiste vragen zodat we samen op juiste antwoorden kwamen. Voor mij was het ook Belangrijk dat ze zelf ook op een duurzame manier leeft en dat ze me hierin begeleidt met juiste keuzes maken met betrekking tot leefstijl. Bedankt Eline.