Persoonlijke coaching op maat, zodat ook jij gezond kunt leven

Klinkt dit bekend?

 • Je wilt al een tijdje wat gewicht kwijt, en soms lijkt het even goed te gaan. Maar het lukt niet om vol te houden en na een tijdje komen de kilo’s er weer aan. Terug bij af… Om hopeloos van te worden, niks werkt voor jou!
 • Je zou wel graag gezonder willen eten en afvallen, maar er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Koolhydraatarm, paleo, weight watchers, keto? Help!
 • Je stressniveau loopt soms hoog op, en dan snauw je de mensen die je het liefst hebt wel eens af. Gewoon omdat je niet zo lekker in je vel zit.
 • Je wil graag een betere conditie en fitter zijn, meer energie. Maar je weet niet zo goed hoe je dat aan moet pakken.
 • Je bent best bewust bezig met duurzaamheid en de gezondheid van onze planeet. En je eet bijvoorbeeld al minder vlees. Maar hoe pak je het aan om nog meer plantaardig te gaan eten, zonder iets tekort te komen?
 • Je hebt al vaker gedacht dat je iets aan je leefstijl aan zou moeten doen, maar je schuift het steeds voor je uit. En daarmee ook je optimale gezondheid!
autorenew

Stel je voor. Hoe zou het zijn als..

 • Je ochtends fit opstaat en de dag aan kan. Met aandacht en energie.
 • Je jouw ideale gewicht behaalt en ook zeker bent dat je het kunt behouden. Eindelijk een manier gevonden die wel duurzaam werkt voor jou. En met gemak.
 • Je in lijn leeft met je waarden: goed voor jezelf zorgen, maar ook goed voor de planeet.
 • Je weer energie hebt om dingen te ondernemen. Uit de dagelijkse sleur, tijd voor nieuwe ervaringen.
 • Je zelfverzekerd bent over jezelf en je gezondheid. Jou krijgen ze niet zomaar klein!
 • Je eindelijk een voedingspatroon hebt gevonden waarvan je kunt genieten, maar dat ook optimaal is voor je gezondheid. Waarmee je moeiteloos op je ideale gewicht blijft.

Wil jij dit ook?

Goed nieuws! Ook voor jou is dit mogelijk. Wanneer je de gezonde leefstijl hebt gevonden die voor jou werkt, zal deze ook duurzaam zijn. We onderzoeken eerst wat voor jou echt belangrijk is. En wat staat je in de weg? Vaak ben je het zelf en beginnen we hier. En we kijken bijvoorbeeld ook naar je leefomgeving. Geen snelle (tijdelijke) oplossingen dus, we gaan grondig te werk. Je gezonde leefstijl is dan niet iets dat je moet ‘volhouden’, het hoort voortaan bij jouw leven. Moeiteloos. Dus wil jij je blijvend goed voelen?

Veranderen: niemand kan het voor je doen. Maar je hoeft het niet alleen te doen. Gun jezelf de begeleiding van een gecertifieerd coach om je te helpen. En profiteer bovendien van slimme tips voor een snelle weg naar duurzame gezondheid.

Hoe ziet de weg naar jouw duurzame gezondheid er dan uit?

Het is jouw leven, dus jij staat centraal.

Holistische benadering

Bijna automatisch doen we aan symptoombestrijding. Als je ergens last van hebt, probeer je dit snel op te lossen. Dat is ook logisch. En daarmee vergeet je soms dat een mens best een complex geheel is.
Wil je afvallen, dan volg je een dieet. Ben je gestresst, dan doe je een meditatiecursus. Word je ziek, dan neem je medicatie. Maar daarmee ga je voorbij aan jezelf. Door je te focussen op één oplossing behaal je niet het resultaat dat je wilt. Want stress heeft invloed op je gewicht. Beweging heeft invloed op je stressniveau. En natuurlijk heeft je leefstijl invloed op ziekte.

Dus wat je doel ook is, het is belangrijk om naar het geheel te kijken.

Oké, dus inmiddels weet je dat je iets wilt doen met je leefstijl en gezondheid. En nu?

Speciaal voor jou heb ik met Elvro Leefstijlcoaching twee coachingsroutes ontwikkeld. Want je hoeft het niet alleen te doen. Begrijp me niet verkeerd, het zal niet vanzelf gaan. Maar de richting is duidelijk, de route is bepaald. Het enige wat jij hoeft te doen is op weg gaan. Dus profiteer van deze voorsprong en neem vandaag nog de eerste stap!

De coachingsroutes

Je weet dat er meer in zit, dat je je beter kunt voelen. En je wilt er iets aan doen. Nu echt. Speciaal voor jou ontwikkelde ik twee coachingsroutes. Omdat jij als mens complex in elkaar zit, kijken we altijd naar alle aspecten van je leefstijl.

restaurant_menu

Voeding

Gezonde, zo veel mogelijk onbewerkte en plantaardige voeding staat aan de basis van jouw goede gezondheid.

directions_run

Beweging

Dagelijks in beweging blijven is belangrijk voor je lijf. Daarnaast is sporten natuurlijk leuk 🙂

nature_people

Ontspanning

Stresshormoon cortisol kan zich ongemerkt ophopen en heeft een slechte invloed op al je lichaamsfuncties. Ontspannen is dus essentieel voor je gezondheid.

local_hotel

Slaap

Zonder voldoende en kwalitatief goede slaap zal jij nooit optimaal functioneren.

Tijdens de coachingsroutes gaan we in op al deze elementen van je leefstijl. Er is een korte route, Bondig gezond, voor als je zelf al op weg bent in je gezonde leefstijl. Er is ook een langere route, Grondig gezond, geschikt voor jou als je het moeilijk vindt om aan je gezonde leefstijl te beginnen of om het vol te houden.

Dus

stop met vluchten en neem de touwtjes van je leven weer in eigen handen. Schrijf je in en start vandaag nog! Het lijkt makkelijker om op dezelfde manier door te gaan, maar dan blijf je met hetzelfde ontevreden gevoel zitten. En het kost je veel tijd en energie. Je weet dat er meer in zit, dat je je beter kunt voelen. Dus stop met twijfelen, wees moedig en ga voor jouw duurzame gezondheid. Vandaag nog!

Met je gezondheid neem je beter geen risico, het is je kostbaarste bezit. Negeer de waarschuwingen van je lijf niet, maar luister ernaar. Dus onderneem nu actie en gun jezelf de weg naar optimale gezondheid.

Ik ben Eline,

en ik ben er voor jou tijdens de hele coachingsroute. Belangrijk bij onze gesprekken is dat ik echt naar jou luister, zonder oordeel. En dat je alles kwijt kunt, ook al zijn dingen (nog) niet zoals je zou willen. Ik ben oprecht en hoop dat jij dat ook kunt zijn.
Ik houd van de natuur en vind duurzaamheid belangrijk, daarom heb ik mij gespecialiseerd in gezonde plantaardige voeding. Naast lekker en gezond eten, houd ik van bergen en hardlopen. Cruciaal voor mijn mentale gezondheid zijn mijn man, mediteren en bananen 😉


Zij gingen jou voor

Lise

Eline is een rustig en erg fijn persoon om mee te praten. Ze weet precies de juiste vragen te stellen. Ik werd daardoor uitgedaagd om na te denken over wat ik echt wil. En wat ik kan doen om dat te bereiken. Soms kwam ik er zelf niet meteen helemaal uit. Met de hulp en suggesties van Eline kwam ik toch weer verder. Ze denkt met je mee, maar laat de regie bij jou. Is pro-actief en goed georganiseerd.

Ilse

Eline is een fijne, aardige coach die bereid is om echt met je mee te denken. Ze blijft niet hangen in een bepaalde visie. Ze is bereid om out of the box te denken en staat overal voor open. Ook bij mijn klachten, waar de oorzaak toch moeilijker is te achterhalen, blijft zij zich inzetten. Ik ben haar heel dankbaar voor alles!

Yurda

Ik was op zoek naar een coach die me zou begeleiden met duurzaam leven en gezonde keuzes maken. Eline heeft mij geholpen met haar informatie en begeleiding voor mijn eigen stappen naar gezond en energiek leven. Vooral onze afspraken met wandeling, heeft mij geholpen om naar mijn eigen situatie anders te kijken en acties te ondernemen. Ze stelde de juiste vragen zodat we samen op juiste antwoorden kwamen. Voor mij was het ook Belangrijk dat ze zelf ook op een duurzame manier leeft en dat ze me hierin begeleidt met juiste keuzes maken met betrekking tot leefstijl. Bedankt Eline.

Lees de veelgestelde vragen of stel je vraag direct hier

Wanneer kan ik beginnen?

Snel! Wanneer je je aanmeld via het inschrijfformulier krijg je binnen 1 dag bericht van mij. We plannen we een kennismaking in, vaak nog in dezelfde week. Je kunt ook direct zelf een kennismaking inplannen in mijn agenda, op een tijd die jou uitkomt. Als er een goede klik is tussen ons kunnen we direct starten met de coachingsroute die je hebt gekozen en zijn we op weg!

Direct je gratis kennismaking plannen

Waar vinden de coachingsgesprekken plaats?

We doen de gesprekken in principe online via video. Als je in de buurt van Tilburg woont is er de mogelijkheid tot wandelcoaching in de buitenlucht, of we spreken af in mijn praktijkruimte.

Is de coaching bedoeld om af te vallen?

Als dat tot je doelen behoort, zeker weten!

Ik eet niet volledig plantaardig en ben dit ook niet plan – wil je me toch coachen?

Absoluut. Ik accepteer en respecteer je zoals je bent, je bent vrij om je eigen keuzes te maken. Wel zal ik je stimuleren om op zoek te gaan naar een gezond voedingspatroon dat bij je past – meer plantaardig eten is hier mogelijk een onderdeel van.

Ik houd niet van sporten of ben er momenteel fysiek niet toe in staat. Is dat een probleem voor de leefstijlcoaching?

Natuurlijk niet, ik accepteer en respecteer je zoals je bent. Jouw mogelijkheden en voorkeuren zijn altijd leidend. Binnen deze kaders zoeken we naar een gezonde weg die bij je past. Wel kan het zijn dat ik je ga uitdagen om buiten je comfort zone te komen.

Ik wil graag een los adviesgesprek met je, kan dit?

Zeker weten. Heb je geen behoefte aan een volledige coachingsroute, maar wil je wel graag advies van mij? Geen probleem, neem contact met me op en we bespreken de mogelijkheden.

Ik twijfel over welke coachingsroute het meest geschikt voor mij is, en nu?

Laten we om te beginnen een (gratis) kennismaking inplannen. Vaak wordt dan wel duidelijk waar je het meeste baat bij hebt.

Direct je gratis kennismaking plannen

Ik heb medische klachten, zoals een hoge bloeddruk, hoog cholesterol, diabetes. Kan ik wel bij je terecht?

Zeker weten, je bent welkom! En niet alleen dat – we streven ernaar om met je gezondere leefstijl je klachten en/of medicatie te verminderen.

Hoe ziet een (gratis) kennismakingsgesprek met je eruit?

Een kennismakingsgesprek duurt ongeveer een kwartier tot een half uur en vindt plaats via videocall. Het gesprek is vooral bedoeld om te kijken of we een goede match zijn. En om je eventuele twijfels weg te nemen. Ik ben benieuwd naar je persoonlijke situatie en wat je graag zou willen. Uiteraard kun jij ook je vragen aan mij stellen. Aan het eind van het gesprek is duidelijk of er wederzijds vertrouwen is. Alleen dan hebben we een goede basis voor het starten van een coachingsroute.

Direct je gratis kennismaking plannen

Ik vind het best veel geld en twijfel of ik wel zo’n investering in mijzelf wil doen. Is het het waard?

Bedoel je: ben ik het waard? Ik snap je twijfel, en ooit zou ik precies hetzelfde gedacht hebben. Zie het als een investering in jezelf, nu en in de toekomst. Op dezelfde manier doormodderen als je nu doet kost je veel tijd en energie. En uiteindelijk ga je toch op een punt komen dat er iets moet veranderen. Met alle gevolgen van dien. En dan kost medische zorg bovendien ook geld. Blijf het voor, of voorkom erger, door nu in te grijpen.

Maar het voelt egocentrisch, om in mezelf te ‘investeren’…. ?

Toch is het dat alles behalve. Als jij je goed voelt en veel energie hebt, heb je ook meer te geven aan je omgeving. Aan je geliefden, je werk, je hobby’s, de buurvrouw.. Bovendien zul je een inspiratie zijn voor anderen. Familie, vrienden, je (toekomstige) gezin. Als je weet hoe je gezond (meer) plantaardig kunt eten, bespaar je bovendien elke dag dat je ervoor kiest om plantaardig te eten 4000 liter water, 20 kilo graan (als veevoer) en 9 kilo CO2 uitstoot. Hoezo egoïstisch? Goed voorbeeld doet volgen. Dus wees dat goede voorbeeld!

Ik ben benieuwd hoe je te werk gaat, kan ik dit ergens teruglezen?

Jazeker, lees deze pagina eens.

Is coaching wel effectief?

Er is veel wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de effectiviteit en de resultaten van coaching. Daaruit blijkt steeds dat coaching een bewezen en effectief hulpmiddel is voor persoonlijke ontwikkeling (zie hier een samenvatting van wetenschappelijke artikelen over coaching). Dit geldt zeker ook voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. De vraag hiernaar is de laatste jaren dan ook enorm toegenomen.

Iedereen kan zich toch coach noemen?

Dat klopt, en er is momenteel een wildgroei aan coaches op allerlei vlakken. Wil je verzekerd zijn van kwaliteit, kies dan voor een gecertificeerd coach. Zo’n coach moet voldoen aan allerlei kwaliteitseisen om de certificering te behouden. Zelf ben ik BLCN gecertificeerd en sta ik ingeschreven in het Kwaliteitsregister Leefstijlcoaches.

Ik baal ervan dat ik het me niet alleen lukt, het voelt als falen. Ben ik nu de enige die een coach nodig heeft?!

Nee, je bent zeker niet de enige. Ik snap hoe je je voelt: het liefst wil je alles alleen opknappen. Ga eens bij jezelf na: oordeel je over je vrienden ook zo streng als over jezelf? Alsjeblieft, gun jezelf wat je ook anderen gunt. 

Heb je nog een andere vraag?

Stel hem hieronder, ik zal via email reageren.

Benieuwd naar de algemene voorwaarden? Je kunt ze hier downloaden.